Jaarlijkse Allard Dag dit jaar bij ASN Calveen

04-04-2014 Uitbreiding ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Heeft zijn bedrijf uitgebreid met een nieuwe kantoor / vergaderruimte en quick repair werkplaats voor uitdeuken zonder spuiten , spotrepair , dashbord reparatie , aircoservice ed.

Daarbij is er ook tevens 600 m2 parkeerplaats gerealiseerd voor inname en schouwingen.
Natuurlijk hebben wij nog steeds de aktie ELKE WOENSDAG DEUKJES DAG Auto huren vanaf 29 eur per dag natuurlijk bij Autohopper.

ASN Autoschade Calveen Amersfoort
Kosmonaut 27
3824MK Amersfoort
033-4555592
calveenamersfoort@asnmail.nl
www.calveen.nl

24-02-2014 Gevolmachtigd assurantiebedrijf Connect Assuradeuren is een samenwerking aangegaan met de schadeketens ASN Groep en ASN Autoschade Calveen Amersfoort voor de sturing van autoschades.

Dit bevestigt directeur Cees Bennis. Eigen schadeherstelnetwerk Bennis zegt te hebben gekozen voor deze twee schadeketens omdat ze beide een landelijke dekking hebben en een goede naam in de branche.
“Gevolmachtigden kiezen steeds vaker voor een eigen schadeherstelnetwerk”, aldus Bennis. “ Wij hebben daarbij gekozen voor twee landelijke schadeketens omdat de klant zo een keuze heeft.” 25.000 autoverzekeringen Connect Assuradeuren is een assurantiebedrijf met een landelijke dekking.

Het bedrijf heeft een portefeuille van zo’n 25.000 autoverzekeringen en volmachten van 9 verzekeraars. Naast de producten van deze verzekeraars verkoopt Connect ook verzekeringen onder eigen naam.
Het assurantiebedrijf werkt samen met 19 aangesloten assurantietussenpersonen

20-02-2014 WK Aktie Autoschade Oranje Calveen Amersfoort Aktie

Oranje moterkap incl HOLLAND sticker in aanloop naar het WK voetbal 150 EUR zolang de voorraad strekt diverse andere kleuren en totale omkleuringen ook mogelijk kleur is gespoten rubber folie die er weer makelijk af te halen is natuurlijk bij www.asncalveenamersfoort.nl

AKTIE:

22-11-2013

De spuitbus ruiten ontdooier is er weer.

niet krabben , geen krassen op de voorruit en geen koude handen

hoe makkelijk kan het zijn

Gratis bij schadeherstel aan uw auto of motor

Natuurlijk alleen verkrijgbaar bij

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

De ASN vestiging van Amersfoort.

 

 

 

 

ASN bij clubgenoten

 

 

Snelle Afhandeling schade

31-10-2013

 

Snelle afhandeling bij schade is het belangrijkste thema voor klanten. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoek van Trendboxen Preferenso.nl.

Duidelijke informatie
Naast een snelle afhandeling verwachten klanten een snelle en goede reactie, aldus de onderzoekers. “Ook wil men duidelijke informatie en dat de administratie snel en accuraat werkt.” Trendbox en Preferenso.nl onderzochten wat klanten belangrijk vonden in de afhandeling en wat hun oordeel is over de verschillende schadeverzekeraars.

Ingewikkeld
“De meeste verzekeraars voldoen prima op dit punt”, aldus de onderzoekers. Maar verzekeringen blijven voor veel mensen nog steeds ingewikkeld: “Des te belangrijker is dan ook de service van verzekeraars. Klanten waarderen vooral het feit dat hen alles uit handen genomen wordt en dat de schade snel uitgekeerd wordt (30 procent). Daarnaast is een vriendelijke en deskundige benadering een belangrijke factor in de waardering van verzekeraars (19 procent). De prijs is voor bijna een kwart van de mensen belangrijk (24 procent). Vooral bij autoverzekeringen wordt dit het meest benoemd.

In het onderzoek met 692 deelnemers kregen de schadeverzekeraars een 7,4 voor hun dienstverlening. In 2012 scoorden zij nog een 7.8. De top 5: ZLM (8,3), AllSecur (8,2), Ditzo (7,9), Centraal Beheer (7,9) en Ohra (7,7).

ASN Autoschade Calveen Amersfoort haalt op ASN tevreden.nl  een 8,9

 

 

 

 

ACHMEA / FOCWA

29-10-2013

 

 

AchmeaAchmea stopt per 1 januari 2015 met de verplichting voor de schadeherstelbedrijven in haar netwerk om Focwa-Eurogarant lid te zijn.

Verplichting
In een brief die Achmea vorige week heeft verspreid onder schadeherstelbedrijven meldt de verzekeraar deze verplichting dan niet langer op te zullen nemen in haar samenwerkingsovereenkomsten. “Gezien de hoge kwaliteitseisen die wij stellen en de bijbehorende controlesystemen achten wij een extra verplichting niet langer een voorwaardelijk onderdeel van onze overeenkomst”, zo meldt men.

Kwaliteit
Benadrukt wordt dat dat niet betekent dat Achmea concessies wil doen aan haar eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid: “Wat dat betreft delen Achmea en Focwa dezelfde ambitie. Achmea blijft dan ook met Focwa en brancheorganisaties in gesprek hoe wij deze gedeelde ambitie kunnen blijven ontwikkelen en vormgeven.”

 

 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met ASN Groep is assuradeurenbedrijf VCN gestart met de VCN Schadeservice.

28-10-2013

 

VCN Schadeservice
De VCN schadeservice is er voor alle (casco verzekerde) personenauto’s en bestelauto’s in volmacht zowel privé als zakelijk. Voor verzekerden bij VCN is er een 24 uurs service voor herstel, gratis haal- en brengservice binnen een straal van 30 km, gratis leenauto ter beschikking tijdens reparatieperiode en geen eigen risico. Volgens VCN hebben verzekerden bij VCN de eigen keuze voor een schadeherstelbedrijf voor het herstel van een schade: “Maar de ASN bedrijven worden aanbevolen. Tevens wordt de auto na reparatie gewassen”, zo meldt VCN.

Assuradeurenbedrijf
VCN is in 1993 opgericht als assuradeurenbedrijf en heeft een onafhankelijke positie in de markt.

 

 

Partners

25-9-2013

IJZERSTERK IN SCHADEWERK

TOT IN DE PUNTJES GEREGELD:

ASN Autoschade Calveen Amersfoort is een modern en ambitieus autoschadeherstelbedrijf en ons bedrijf heeft al jaren kennis en ervaring in schadeherstel van onder andere personenauto’s , lichte bedrijfsvoertuigen caravans en campers.

PARTNERS

 ASN

 

 

 

ASN Autoschade Calveen Amersfoort Vrienden van Amersfoort.nl

24-9-2013

 

ASN Calveen Amersfoort

Bedrijfsnaam: ASN Calveen Amersfoort

Naam: Michel Kraan
Adres: Kosmonaut 27, 3824 MK Amersfoort
Telefoon: 033 – 455 55 92
E-mail: calveenamersfoort@asnmail.nl
Website: www.calveen.nl

Aanbieding voor Vrienden van Amersfoort

 
Auto uitdeuken
Bij het uitdeuken zonder spuiten is voor Vrienden van Amersfoort de 2e deuk gratis.

Auto huren
Autohopper is de perfecte keuze als het gaat om autoverhuur in Amersfoort. Autohopper bestaat uit een dealernetwerk door heel Nederland en verhuurt auto’s in alle klasses. Door de samenwerking met deze dealers zijn wij er toe in staat om autoverhuur aan te bieden tegen uiterst scherpe prijzen, op veel verschillende locaties in Nederland.

Al voor € 29,- per dag, inclusief allrisk verzekering, incl. BTW en incl. 100 vrije kilometers per dag! What you see is what you get, geen verrassingen achteraf, dat is no-nonsense autoverhuur. Je kunt heel gemakkelijk je auto huren in Amersfoort door hem online te reserveren. Dan zetten wij hem vast voor je klaar en kun je er meteen mee wegrijden. Met Autohopper wordt een auto huren wel erg makkelijk en goedkoop!

 

Over ASN Calveen Amersfoort

Schade opgelopen aan uw auto of motor? Dan hebt u heel wat te regelen: de rompslomp met uw verzekeringsmaatschappij, het zoeken van een vakkundig herstelbedrijf en eventueel een airco- en autoruitenservice en natuurlijk het vervangend vervoer. Maar het kan ook makkelijk: als u een beroep doet op Calveen autoherstel in Amersfoort. Wij regelen namelijk álles: van verzekeringspapieren en schadeherstel tot en met nieuwe ruiten en gratis vervangend vervoer. En we doen het goed: volgens de voorschriften van ISO ( TUV gecetrificeerd ), dé kwaliteitsnorm voor de schadebranche. Bovendien zijn we een ANWB- en STEK-erkend Focwa Eurogarantbedrijf!

Onze klanten komen overigens niet alleen met hun (bedrijfs)auto naar Calveen. Ook motoren, hekwerken en zelfs keukens en andere meubelstukken worden regelmatig door onze vakmensen onder handen genomen. In ons eigen bedrijf kunnen we onder meer ook zandstralen en poedercoaten. Kortom, we kunnen onszelf gerust uniek noemen!

Afbeeldingen

 

←   (VORIGE)

 

VHD stuurt naar duurzame schadeherstellers OA ASN Calveen Amersfoort

3-6-2013

VHD alarmcentrale gaat als eerste alarmcentrale in Nederland sturen naar duurzame schadeherstellers. Men is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Stichting Duurzaam Repareren.

Schadesturing
VHD alarmcentrale bepaalt direct waar een schade kan worden hersteld op basis van het netwerk van de opdrachtgever, de ongevalslocatie en de woonplaats van de bestuurder. Via Duurzaam Repareren kan men bepalen wie van deze herstellers ook duurzaam repareert.

Duurzaam Repareren
Hiermee zegt VHD alarmcentrale te voorzien in een groeiende marktbehoefte. Ook past het duurzaam herstel in de totaalvisie van de dienstverlener.“De afgelopen jaren hebben wij grote veranderingen doorgevoerd en investeringen gedaan om onze bedrijfsvoering duurzaam te maken”, zegt Gerben Koopman, commercieel directeur bij VHD alarmcentrale. “Het leveren van de service om het ook voor onze klanten mogelijk te maken om meer reparaties duurzaam te laten uitvoeren, zien wij als een logische vervolgstap.”

 

Veel autobezitters oververzekerd 

21-03-2013 
 

Schade voor

 Nederlanders zijn dubbel verzekerd, hebben te hoge dekkingen en betalen te hoge premies. Vooral als het gaat om autoverzekeringen, is de helft van de mensen flink oververzekerd.

 

Dat blijkt uit onderzoek van vergelijker Verzekeringssite.nl. Niet alleen de dekking van veel autoverzekeringen is te hoog voor de leeftijd van de auto, autobezitters zijn ook dubbel verzekerd. Zo heeft ruim 35% van de respondenten een schade inzittendeverzekering én een ongevalleninzittendeverzekering. Deze verzekeringen overlappen elkaar grotendeels. Verder is 25% via hun autoverzekering verzekerd voor pechhulp, maar ook lid van de ANWB of Route Mobiel. Daarnaast geeft 58 procent van deze mensen aan ook nog eens recht te hebben op mobiliteitsservice via hun autodealer.Ook over rechtsbijstand in het verkeer bestaat verwarring. Meer dan de helft van de ondervraagden met een autoverzekering en een aanvullende rechtsbijstandverzekering heeft daarnaast ook een rechtsbijstandverzekering met een module verkeer. Van alle oververzekerde autobezitters zegt 70% echter niet het gevoel te hebben oververzekerd te zijn.

 

 

Living Amersfoort & ASN Calveen Autoschade

 

 19-03-2013

ASN Autoschade Calveen Amersfoort advertentie in de Amersfoort living editie nr 3

klik op link om deze uitgave te bekijken

https://issuu.com/rexmagazines/docs/amersfoortliving03_lr?mode=window&viewMode=doublePage

Noord Hollandse van 1816 verzekeringen sluit deal met ASN Groep

12-03-2013

Sinds vandaag mogen we Nh1816 Verzekeringen, ook bekend als de Noordhollandsche van 1816, als landelijke opdrachtgever rekenen. Nh1816 kent een omvangrijke autoportefeuille van ruim 200.000 autopolissen.

Deze gaan voor kwaliteit en kostenbesparing bij ASN Autoschade Calveen Amersfoort

 

ASN Calveen Autoschade op nieuws site www.dichtbij.nl

12-03-2013

ASN Autoschade Calveen Amersfoort staat nu met advertentie op de digitale nieuws site www.dichtbij.nl

https://www.dichtbij.nl/eemland/auto-en-motor/auto-en-motor.aspx

Op deze site plaatsen wij ook regelmatig nieuwtjes en info over ons bedrijf

 

ASN Calveen In Boten.nl

11-03-2013

Intervvieuw over Autoschade Calveen in het blad www.boten.nl editie maart

alles over bootschade ed

klik op de onderstaande link voor het stukje

https://www.digibrochure.nl/digibrochure/boten/jaargang11editiemaart/magazine.html#/spreadview/110/

 

RTL LifestyleXperience opnames

26-02-2013

Voor het progamma Lifestylexperince van RTL 4 & 5 zijn op 25-2-2013 tv opnames gemaakt over autoschade

dit in samenwerking met ASN Autoschade Calveen Amersfoort om een compleet beeld te geven van wat te doen bij autoschade . Het word in de lenteuitzending van 24 maart 2013 uitgezonden

Gevalletje schade

14-02-2013

Oplappen McLaren van Atkinson kostte een miljoen

De verzekeraars van de McLaren F1 die Mr Bean-acteur Rowan Atkinson eind 2011 in de prak reed, hebben ruim een miljoen euro neer moeten tellen voor het herstellen van de schade. Dat is veruit de hoogste schaderekening die ooit in Groot-Brittannië is uitbetaald.

 
Schade: ruim een miljoen euro. '
Schade: ruim een miljoen euro.
 
    
1/1
 

Atkinson staat bekend als een uitstekend rijder maar kon niet voorkomen dat zijn luxe automobiel een kleine twee jaar geleden bij Peterborough in Midden-Engeland tegen een boom belandde en nagenoeg volledig werd vernield. Atkinson wilde de McLaren niet af laten schrijven maar liet de auto afleveren bij de McLaren garage in Woking. Daar hadden ze meer dan een jaar nodig om het voertuig weer in de originele staat te herstellen. Dat leidde tot een rekening van omgerekend 1.050.000 euro, meer dan de 730 duizend euro die Atkinson oorspronkelijk voor de auto had neergeteld. De verzekeraar, die liever anoniem wil blijven, gaf het groene licht omdat een nieuwe McLaren momenteel zeker het drievoudige zou kosten. Een tussenpersoon voor autoverzekeringen heeft voor de gein uitgerekend wat het iemand als Atkinson zou kosten om een dergelijke auto na één schadegeval te verzekeren en komt op 45 duizend euro per jaar met 230 duizend euro eigen risico. 

 

Hiquire voor ASN Autoschade Calveen Amersfoort

11-02-2013

ASN Groep gaat de nieuwe HiQure kwaliteitsnorm integreren met de al gebruikte kwaliteitsnormen binnen ASN Groep in Nederland. Alle vestigingen zullen op basis van de geïntegreerde norm worden geaudit. Dit heeft ASN directeur Peter Lammerts bekend gemaakt.

De nieuwe HiQure norm (High Quality Repair).geeft consumenten en zakelijke opdrachtgevers de zekerheid dat de werkzaamheden (blijven) leiden tot een kwalitatief verantwoord en veilig herstel. Lammerts: “Focwa is van mening dat door invoering van deze nieuwe norm bijvoorbeeld de ISO normen niet meer nodig zijn. Wij zijn echter van mening dat die wel degelijk van belang zijn en zullen dan ook de nieuwe norm samenvoegen met de al door ons gehanteerde normen. Dat betekent dat wij als ASN Groep in Nederland al onze vestigingen volgens deze nieuwe geïntegreerde norm zullen gaan auditen.”

In januari 2012 is door moedermaatschappij Car Repair Europe (CRE) een overeenkomst voor drie jaar gesloten met de certificerende instantieViaNorm om de centrale organisatie en alle daaronder functionerende vestigingen te auditen. “Dat betekent dat al onze bedrijven en vestigingen die vallen onder CRE onder de nieuwe norm vallen. Dat geldt dus voor België, Nederland en voor ons automatiseringsonderdeel PortoMotive”, aldus Lammerts. “Wij hebben de ambitie om in Europa uit te breiden. Daarbij willen we voor al onze bedrijven hetzelfde certificaat voere

 

 Klap Samenwerking met ASN Autoschade Calveen Amersfoort

11-02-2013

Klap, een van de grote bemiddelaars op het gebied van onder meer (auto)verzekeringen in Nederland, heeft voor de afwikkeling van autoschades een digitaal schadesturingsconcept ontwikkeld. Deze nieuwe schadeservice omvat een nieuw sturingsconcept, waarvoor Klap via het volmachtbedrijf Gouda & Bredius exclusief gaat samenwerken met 68 geselecteerde schadeherstelvestigingen van ASN Groep. Klap telt een autoportefeuille van ongeveer 15.000 autopolissen.

Binnen het sturingsconcept worden autoverzekerden van Klap gestimuleerd om in geval van schade hun auto te laten repareren door een van de aangesloten schadeherstelvestigingen. Naast deze schadesturing heeft Klap de schade aanname via internet en telefoon volledig gestuurd naar ASN Groep. Het totale netwerk telt nu 68 aangesloten schadeherstelbedrijven. Mocht het in de toekomst nodig zijn meerdere schadeherstelbedrijven aan te sluiten in het netwerk, dan zal dat door ASN Groep georganiseerd worden.

De reden voor Klap om een dergelijk nieuw sturingsconcept op te zetten is volgens Frank Hoffmans en Jorg Roodbeen, de directie van Klap Verzekeringen, dat met name de kosten van het administratieve proces lager zullen zijn en dat men flexibeler kan opereren. Voorheen maakte Klap voor schadeherstel voor haar klanten gebruik van schadeherstellers uit diverse netwerken. Bovendien kunnen we zelf onze deelnemende schadeherstelbedrijven selecteren en er dus voor zorgen dat het kwaliteitsniveau hoog is en blijft. In het hele proces staat de consument primair; bij elke oplossing van de activiteit is de vraag gesteld of dit goed is voor de verzekerde.
Naast de internetoplossing www.meldautoschade.nl is voor de kwaliteitsmeeting van de klanten een externe partij aangetrokken. Via Tevreden.nl worden de enquetes door het systeem verstuurd, gestandaardiseerd en verwerkt tot een ranking op internet. Door de transparante oplossing kunnen zowel consumenten, Klap als ASN Groep deze informatie bekijken. Door deze transparante manier van performance- en kwaliteitsmeeting kunnen we de beleving van de klant, over het proces van schadeafhandeling en administratie, optimaliseren.

Schadeafhandeling
Voor de schadeafhandeling wordt binnen Klap gebruik gemaakt van het geautomatiseerde backofficepakket van ASN Groep. We werken al geruime tijd aan het systeem en nu is het helemaal klaar. In het systeem zijn tevens opgenomen de elektronische schademelding en de geautomatiseerde oplossing voor haal- en brengservice. Als aanvulling hierop wordt gebruik gemaakt van onderdelen van AudaFlow en ExpertiseHub van ABZ. Wij maken gebruik van het communicatieplatform voor de digitale snelweg. Deze aanvulling op ons eigen digitale backoffice was noodzakelijk, omdat er binnen het schadeherstelnetwerk van Klap bedrijven vallen, die geen deel uitmaken van ASN Groep.
Inmiddels is het nieuwe schadeherstelnetwerk operationeel.
 

 

Diks Verzekeringen & 112 schade.nl

11-02-2013

ASN Autoschade Servive Calveen Amersfoortis vanaf 24 januari de autoschade herstelpartner voor Diks Verzekeringen en 112Schade.nl. Diks Verzekeringen is een landelijk werkende tussenpersoon met een omvangrijke autoportefeuille. 112Schade.nl is een partij die onverzekerde schades verhaald op de aansprakelijke tegenpartij. Beide opdrachtgevers zetten hiermee landelijk in op kwalitatief en klantgericht schadeherstel, waaraan ASN Groep met haar netwerk graag haar bijdrage levert.

 

ASN Autoschade Calveen Amersfoort gaat 3D

11-02-2013

Alle Nederlandse vestigingen van ASN Groep en ASN Autoschade Calveen Amersfoort stappen over op de vernieuwde ABZ dienst Audatex 2.0. Hiermee is ASN Groep als eerste autoschadeherstelketen in staat om, met deze zeer efficiënte en moderne werkwijze, te komen tot een betrouwbare offerte voor zowel schades uit de gestuurde schadestroom als voor de particuliere schades.

De ABZ dienst Audatex 2.0 is een combinatie van bestaande en nieuwe ABZ-calculatiediensten. Naast de bestaande componenten Audatex Normcalculatie, AudaID en het Community-abonnement, zijn extra functionaliteiten toegevoegd in AudaPadWeb zoals Calculatievoorbeeld, Totaal Verlies Indicator, Actueel Schadebedrag en AudaPadWeb 3D modellen.

Volgens ASN-Directeur René Louter worden de processen met de nieuwe 3D-versie van Audatex nog sneller en efficiënter door gebruik van het Calculatievoorbeeld en de Totaal Verlies Indicator. “De operationalisering van Audatex 2.0 leidt voor ons tot optimalisering van het waardebepalingsproces én het onderdelenbestelproces waardoor we uiteindelijk onze klanten nog beter kunnen bedienen. De klant bepaalt uiteindelijk of wij ons werk goed hebben gedaan en niemand anders

 

 

ASN Autoschade Calveen Amersfoort is gecertificeerd Duurzaam repareren

13-11-2012

Recht op Groen!

Bij duurzame mobiliteit wordt vaak gedacht aan hybride of elektrische auto’s of de materialen waarmee de auto geconstrueerd is. Het ‘op de weghouden’ van de auto veroorzaakt echter een veelvoud aan CO2 uitstoot van de oorspronkelijke productie.

Zo veroorzaakt een gemiddelde schadereparatie maar liefst 75kg aan CO2 uitstoot. Alleen al om de CO2 uitstoot van de schadereparaties in Nederland te compenseren zijn al 75,000,000 bomen gemoeid. Maar ook het gewone onderhoud vraagt aandacht. Om een auto’s tijdens zijn levensduur op de weg te houden wordt acht maal zoveel onderdelen geproduceerd, dan er ooit opgeschroefd zijn tijdens de productie.

Maar er is ook goed nieuws. Het onderhoud kan, voor hetzelfde geld, een stuk milieuvriendelijker. Stichting Duurzaam Repareren certificeert: bandenbedrijven, garages, schadeherstellers, glasherstellers op gebied van duurzaamheid.

U kunt met een gerust hart naar deze bedrijven. Zij bieden niet alleen een goede service en professionele reparaties, maar doen dit ook op een zeer duurzame wijze.

Klap - ASN calveen Amersfoort

16-10-2012

Verzekeringsbemiddelaar Klap Verzekeringen gaat exclusief samenwerken ASN Groep. Men heeft een digitaal schadesturingsconcept ontwikkeld waarbij alle schades via het volmachtbedrijf Gouda & Bredius worden gestuurd naar één van de vestigingen van ASN Groep.

Met het nieuwe sturingsconcept will de directie Frank Hoffmans en Jorg Roodbeene met name de kosten van het administratieve proces terugbrengen en flexibeler opereren.

De verzekerden melden hun schade via www.meldautoschade.nl. Voor de kwaliteitsmeting werkt Klap samen met Tevreden.nl. Voor de schadeafhandeling wordt binnen Klap gebruik gemaakt van het geautomatiseerde backofficepakket van ASN Groep. “In het systeem zijn tevens opgenomen de elektronische schademelding en de geautomatiseerde oplossing voor  haal- en brengservice.” Als aanvulling hierop wordt gebruik gemaakt van onderdelen van AudaFlow en ExpertiseHub van